یک پیتزا با یک ماده پر
کننده متعادل ، پیتزایی با پایه محتاط است که حاوی تعداد مناسب مواد تشکیل دهنده
است و می توانید از همه طعم دهنده های آن لذت ببرید. در اینجا 4 نکته برای
تزیین متعادل آورده شده است!
1. یک پایگاه محتاط اما با کیفیت
اولین نکته ما اطمینان از کیفیت پایه گوجه فرنگی آن است. نباید ترش و پخته باشد. این یک نکته کلیدی برای
تهیه یک تزیین متعادل است ، زیرا پایه باعث تغییر شکل طعم مواد نمی شود.
توجه : البته بازهای دیگری غیر
از گوجه فرنگی امکان پذیر است! فقط
لازم است اطمینان حاصل کنید که پایه ای که با آن کار می کنید بیش از حد جلوی تریم
را تحمیل نمی کند.
2. موزارلا با دوز خوب
سیم ها خوب هستند ، خیلی زیاد بهتر نیستند. ایده
آل این است که یک موزارلا رشته ای داشته باشید اما پیتزا
را اشباع نکند ، در معرض انزجار قرار می گیرد. و
همچنین برای چشیدن بسیار دلپذیرتر است!
3. روی پیتزای خود را بیش از حد اضافه نکنید
این عقل سلیم است که همه ندارند! محدود
کردن انتخاب مواد برای تزیین متعادل ضروری است. یک پیتزا غیرمنتظره باید
به شما هشدار می دهد، به عنوان آن می تواند برای چند چیز باشد:
• پنهان
کردن انتخاب کم پایان از مواد تشکیل دهنده دیگر.
• شکم
مشتری را پر کنید تا احساس سیری در او ایجاد شود.
همچنین ، با داشتن مواد زیاد ، خمیر پیتزا در مرکز پخت به سختی
پخت خواهد کرد.
4. جای همه طعم ها را بگذارید
سرانجام ، یک پیتزا با یک ماده پر کننده متعادل طعم و
مزه هر ماده را نشان می دهد . می
توان ریز بودن آرد ، کیفیت پایه ، ویژگی پنیر ، شیرینی آجیل کاج و غیره را تشخیص
داد.
پیتزا هنری است که تلاش می کنیم اشراف را به آن بازگردانیم. ما با ارائه محصولات با
کیفیت بالا با Gammino Tradition از شما
در انتخاب مواد تشکیل دهنده شما پشتیبانی می کنیم .
یافتن دوز مناسب می تواند مدتی طول بکشد ، اما با تجربه خواهید
توانست سریعتر مواد خود را متعادل کنید. در
مدرسه Pizza Trades ، ما همه کلیدهای یک
کلوچه پیتزا متعادل را به شما می دهیم. بیا و
با ما آموزش بده !