حسین پالیزدار

در رابطه با فست فود و رستوران

حسین پالیزدار

در رابطه با فست فود و رستوران

مواد مورد نیاز برای پیتزا

مواد لازم پیتزا - مواد اصلی پیتزا

از لحظه ای که رافائل اسپوزیتو پیتزای تاریخی خود را مارگریتا در سال 1984 درست کرد ، ساختار اساسی پیتزا ثابت شدتمام انواع مختلف پیتزا در آینده با چهار ماده مشخص - پوسته ، سس ، پنیر و روکش تهیه شده استطی 60 سال گذشته که در آن پیتزا در سراسر جهان گسترش یافت ، تغییرات زیادی در این زمینه تولید شد ، اما طرح های قدیمی و اثبات شده آشپزهای ناپل همچنان محبوب ترین هستنددر اینجا چند نمونه از قابل توجه ترین موادی که امروزه در تهیه پیتزا استفاده می شود ، آورده شده است.

پوسته از گندم ، آب و مخمر تهیه می شود و آن را به مدت 5-10 دقیقه ورز می دهیم تا جرم آن کاملاً با هم مخلوط شودمواد اولیه را می توان قبل یا بعد از پخت به پوسته زد و حتی برخی از نسخه های پیتزا وجود دارد که حتی از پوسته استفاده نمی کنندبرخی از پیتزاهای سنتی ایتالیا توسط سطح پایین اروپا محافظت می شود و آشپزهایی که می خواهند آنها را بفروشند باید از قوانین سختگیرانه ای در مورد ایجاد آنها پیروی کنند

سس به طور سنتی از گوجه فرنگی تهیه می شود و می توان آن را با طیف وسیعی از ادویه ها و گیاهان چاشنی دادانواع سس ها امروزه مورد استفاده قرار می گیرند و یکی از مهمترین ویژگی های آنها روان بودن استسس خیلی آب گرفته می تواند به قوام پوسته آسیب برساند ، و سس های ضخیم تر وقتی که می خواهید روی آن در کل پیتزا سازگار باشد ، مناسب تر هستند.

پنیر به طور سنتی رایج ترین ماده ای است که در پیتزاهای مدرن یافت می شوددر طول تاریخ انواع مختلفی از پنیرها در این وعده غذایی استفاده می شده است ، اما محبوب ترین انواع آن موزارلا ، ریکوتا ، فتا ، پارمسان ، چدار و مونتری استحتی اگر پنیرها سرشار از پروتئین ، کلسیم و سدیم باشند ، می توانند حاوی مقادیر زیادی چربی نیز باشندافرادی که می خواهند رژیم خود را حفظ کنند می توانند از پنیرهای کم چربی استفاده کنند یا مقدار آنها را محدود کنند و به جای آن از مواد اضافی بیشتری استفاده کنند.

تاپینگ هایی که روی پیتزا قرار می گیرند اغلب به ترتیب خاصی چیده می شونداین نظم نه تنها برای لذت بصری بلکه برای حفظ رطوبت و کنترل روند پخت پوسته نیز حفظ می شودمتداول ترین بستر برای انواع مختلف پوششی پنیر است ، زیرا رطوبت و استحکام مواد بالای آن را تأمین می کندبرای همان اهداف ، می توان پنیر را در بالای پیتزا استفاده کردمعمول ترین دستور استفاده از مواد افزودنی روی پوسته به شرح زیر است:

دوغ> سس> پنیر> مواد افزودنی> پنیر> چاشنی

مواد افزودنی را می توان به انواع مختلفی تقسیم کرد ، و استفاده از آنها در انواع پیتزا و منطقه ای که ساخته می شود متفاوت استاین انواع عبارتند از:

  • سبزیجات (هویج ، گوجه فرنگی ، قارچ ، پیاز ، زیتون ، لوبیا ، فلفل ، اسفناج و ...)
  • آجیل (بادام ، بادام زمینی ، پسته ، آجیل کاج ، گردو و ...)
  • گیاهان و ادویه ها (ریحان ، گشنیز ، سیر ، پونه کوهی ، فلفل ، رزماری و ...)
  • غذای دریایی (آنچو ، خرچنگ دریایی ، میگو ، ماهی قزل آلا ، ماهی مرکب ، ماهی تن ، صدف و غیره)
  • گوشت (بیکن ، ژامبون ، سالامی ، کوفته ، اردک ، مرغ ، گوشت کباب شده و ...)
  • مواد افزودنی عجیب و غریب (شکلات ، مارشمالو ، کلوچه ، طلای خوراکی ، موز و غیره)

پیتزا 

لیست مواد تشکیل دهنده محصول پیتزا

  • دوغ / آرد
    • آرد گندم سفید شده ، کنجاله ذرت (که در تهیه استفاده می شود) ، شکر ، روغن سویا ، نمک ، مخمر ، مواد جامد شربت ذرت ، کازئینات سدیم (یک مشتق شیر) ، مونو و دیگلیسیرید ، برومات پتاسیم و آنزیم ها.
  • مخلوط خمیر پیتزا
    • شکر ، مخمر و روغن ذرت / سویا.
  • مخلوط خمیر پیتزا دیپ دیش
    • نمک ، شکر ، مخمر.
  • خمیر پیتزا فوق العاده نازک / کم کربوهیدرات
    • آرد گندم سفید شده غنی شده (آرد ، نیاسین ، آهن کاهش یافته ، مونوئرات تیامین ، ریبوفلاوین ، اسید فولیک ، آنزیم) ، آب ، روغن سویا تا حدی هیدروژنه ، روغن سویا ، مخمر ، شکر ، نمک ، پروپیونات کلسیم ، L- سیستئین.
  • پوسته پیتزا بدون گلوتن
    • آرد برنج ، نشاسته برنج اصلاح شده ، نشاسته سیب زمینی ، روغن زیتون ، قند عصای تبخیر شده ، آرد تاپیوکا ، مخمر تازه ، نمک ، صمغ زانتان ، سولفات کلسیم .
  • سس پیتزا
    • پوره گوجه فرنگی (آب ، رب گوجه فرنگی) ، نمک قند ، ادویه ها ، سیر کم آب ، پیاز کم آب ، اسید سیتریک و جعفری.
  • ادویه سس پیتزا
    • شکر ، نمک ، سیر کم آب ، فلفل سیاه ، پونه کوهی ، پیاز کم آب ، ریحان کامل ، روغن سویا ، تکه های جعفری ، دی اکسید سیلیسیم.


موارد خوشمزه در پیتزا

  • فلفل تکه ای
    • گوشت خوک و گوشت گاو ، نمک ، آب ، دکستروز ، ادویه جات ، فرهنگ شروع اسید لاکتیک ، اولئورزین فلفل قرمز ، طعم دهنده ها ، نیترات سدیم ، BHA ، BHT و اسید سیتریک.
  • قطعات بیکن از قبل پخته شده
    • بیکن با آب ، نمک ، فسفات سدیم ، اریتوربات سدیم ، نیتریت سدیم درمان می شود ، ممکن است حاوی آسکوربات سدیم ، شکر ، شکر قهوه ای ، دکستروز ، طعم دهنده دود و طعم دهنده ها باشد.
  • گوشت گاو پخته شده
    • گوشت گاو ، آب ، پروتئین گیاهی با بافت.
  • سوسیس پخته شده ایتالیایی
    • گوشت خوک ، آب ، ادویه ، نمک ، مواد جامد شربت ذرت ، فسفات سدیم ، پاپریکا ، طعم دهنده.
  • کوفته کوفته به سبک ایتالیایی
    • گوشت گاو ، گوشت خوک ، آب ، خرده نان (آرد گندم ، نمک ، مخمر) ، پنیر رومانو (شیر گاو پاستوریزه ، فرهنگ ، نمک ، آنزیم ها) ، پنیر ریکوتا (آب پنیر ، شیر ، خامه ، سرکه ، صمغ زانتام ، صمغ لوبیای ملخ ، گوار) آدامس ، (تثبیت کننده ها)) ، سفیده تخم مرغ مایع ، پروتئین سویا با بافت (کنسانتره پروتئین سویا ، رنگ کارامل) ، نمک ، سیر خشک ، ادویه جات ، جعفری ، شکر قهوه ای ، رنگ کارامل ، دی سدیم اینوزینات و دی سدیم گوانیلات ، BHA ، BHT ، اسید سیتریک .
  • سینه بوقلمون خرد شده
    • سینه بوقلمون ، آب گوشت بوقلمون ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، دکستروز ، نمک ، لاکتات سدیم ، کاراگینان و سدیم فسفات.
  • سالامی سخت برش خورده
    • گوشت خوک ، گوشت گاو ، نمک ، دکستروز ، حاوی 2٪ یا کمتر طعم دهنده ها ، کشت اولیه اسید لاکتیک ، طعم دهنده دود طبیعی ، نیترات سدیم ، ادویه ها ، ویتامین C (سدیم آسکوربات) ، BHA BHT ، اسید سیتریک است.
  • ژامبون

o        گوشت با: آب ، نمک ، عسل ، شکر ، لاکتات پتاسیم ، فسفات سدیم ، استات سدیم ، اریتوربات سدیم ، نیتریت سدیم درمان می شود

.استیک

o        گوشت گاو ، آب ، دکستروز ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، نمک ، ادویه ها ، سدیم فسفات ، پودر گوجه فرنگی ، پودر سیر ، پودر پیاز ، مخمر اتولیز شده ، پروتئین سویا هیدرولیز شده ، رنگ کارامل ، روغن ادویه طبیعی ، ژل سیلیکا ، حاوی سویا.

  • قارچ

o        قارچ برش خورده تازه.

  • زیتون سیاه

o        زیتون ، آب ، نمک و گلوکونات آهنی برای تثبیت رنگ.

  • زیتون سبز

o        زیتون ، آب ، خمیر پیمنتو (نمک آلژینات ، صمغ گوار ، کلرید کلسیم) نمک ، اسید لاکتیک ، 1/10 دهم درصد بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم به عنوان ماده نگهدارنده استفاده می شود.

  • آناناس

o        آناناس ، آب آناناس شیرین نشده.

  • ماهی کولی

o        آنچو ، روغن سویا ، نمک.

  • دانه های کنجد

o        دانه های کنجد بوداده.

محصولات مرغ

  • بالهای بی استخوان
    • تکه های سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست با گوشت دنده ، آب ، آرد گندم ، ادویه (نمک ، شکر ، مالتودکسترین ، پودر پیاز ، پودر سیر ، دی سدیم اینوزینات و گوانیل دی سدیم ، طعم دهنده های طبیعی) ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، فسفات سدیم.
    • با آرد گندم سفید شده ، آب ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، آرد گندم ، آرد برنج ، نمک ، گلوتن گندم ، ادویه ها ، عصاره مخمر ، دکستروز ، آرد ذرت زرد ، پودر پیاز ، خمیرمایه (اسید سدیم پیرو فسفات ، بی کربنات سدیم) ، پودر سیر ، مالتودکسترین ، شکر ، عطر و طعم طبیعی ، مخمر ، مواد عصاره فلفل قرمز و زردچوبه ، رنگ کارامل.
    • تهیه نان در روغن نباتی.
  • بال مرغ به سبک بوفالو
    • بخشهای بال 1 و 2 ، آب ، نمک ، سدیم فسفات ، دکستروز ، پوشش سس تند (فلفل قرمز ، سرکه مقطر ، نمک ، سیر ، صمغ گوار و صمغ زانتان)قهوه ای شده در روغن سویا.

پنیرها

همه پنیرها حاوی آنزیم های غیر حیوانی هستند.

  • فتا سنتی
    • ساخته شده از شیر پاستوریزه ، نمک ، کشت پنیر و آنزیم ها.
  • پنیر پارمسان
    • ساخته شده از شیر نیمه چربی پاستوریزه ، کشت پنیر ، فروش ، مایه پنیر میکروبی ، سلولز پودر شده (ماده ضد پخت) پروپیونات کلسیم (نگهدارنده)
  • پنیر موزارلا
    • یک پنیر 100٪ طبیعی ساخته شده از: فرهنگ پنیر پاستوریزه ، نمک ، آنزیم ها ، سلولز پودری اضافه شده برای جلوگیری از پخت ، ناتامایسین به عنوان ماده نگهدارنده اضافه می شودآلرژن: شیر
  • پنیر آسیاگو
    • شیر گاو پاستوریزه ، فرهنگ پنیر ، نمک ، آنزیم ها ، سلولز پودر شده برای جلوگیری از پخت و پز اضافه می شود.
  • پنیر چدار
    • شیر پاستوریزه ، نمک ، آنزیم ها ، رنگ اضافه شده (آناتو یا بتا کاروتن) ، ضد کیک (نشاسته سیب زمینی ، نشاسته ذرت ، سلولز پودر شده) ، ناتامایسین (یک بازدارنده قالب طبیعی).

سالاد / دیگر

  • کروتون
    • گندم چهار ، روغن کانولا و / یا آفتابگردان ، سیر کم آب ، نمک ، مخمر ، آب ، طعم کره طبیعی ، جو مضر چهار ، اسید سیتریک و / یا توکوفرول برای حفظ طراوت اضافه می شود.
  • چغندر
    • چغندر ، آب و نمک.
  • خیار
    • خیار ، آب و نمک.
  • روغن سالاد
    • روغن سویا فرآوری شده
  • فلفل موز ملایم
    • آب فلفل ، سرکه ، نمک ، کلرید کلسیم ، بنزوات سدیم (به عنوان ماده نگهدارنده) ، آلوم ، سدیم بی سولفیت سدیم (برای محافظت از عطر و طعم ، FD&C زرد شماره 5 ، طعم دهنده های طبیعی ، زردچوبه).
  • فلفل قرمز

o        فلفل طلایی ، آب ، سرکه ، نمک ، اسید استیک ، بنزوات سودا (به عنوان نگهدارنده) ، سدیم بی سولفیت (به عنوان نگهدارنده) و FD&C زرد.

  • هووی براونی®
    • آرد گندم غنی شده سفید شده (آرد ، نیاسین ، آهن ، مونونیترات تیامین ، ریبوفلاوین ، اسید فولیک) ، پودر قند ، شکر ، آب ، شکلات نیمه شیرین (شکر ، شکلات شیرین نشده ، دکستروز بی آب) ، روغن پالم ، روغن سویا ، مواد جامد شربت ذرت ، کاکائو فرآوری شده با قلیایی ، تخم مرغ ، حاوی 2٪ یا کمتر از آن است: رنگ کارامل ، نشاسته ذرت ، سفیده تخم مرغ ، گلوسرین ، شکر معکوس ، خمیرمایه (جوش شیرین ، سدیم فسفات آلومینیوم) ، طعم دهنده طبیعی و مصنوعی ، شیر بدون چربی ، سوربات پتاسیم (نگهدارنده) قرمز 40 ، نمک ، سویا ، لسیتین ، آرد ذرت زردحاوی گندم ، تخم مرغ ، شیر سویا است.
    • این محصول بر روی تجهیزاتی تولید می شود که مواردی را که حاوی بادام زمینی و مغز درختان است پردازش می کند
  • سس کارامل
    • کارامل [شربت ذرت با فروکتوز بالا ، شیر بدون چربی ، شربت ذرت ، روغن نخل ، شکر ، کره (شیر ، نمک خامه ای) ، نشاسته ذرت اصلاح شده ، فسفات دی سدیم ، سوربات پتاسیم (نگهدارنده) ، سبزیجات (اضافه شده برای حفظ طراوت) ، نمک ، مونو و دی گلیسیرید ، طعم دهنده های مصنوعی] ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، آب ، خامه (شیر ، خامه) ، شکر ، شربت ذرت ، کره (خامه ، طعم طبیعی) ، شکر قهوه ای ، روغن سویا ، نمک ، رنگ کارامل ، صمغ زانتان ، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده اضافه می شودحاوی: شیر
  • سس شکلات
    • شربت ذرت ، شکر ، آب ، شیر شکلات دی سدیم فسفات ، سوربات پتاسیم (نگهدارنده) ، سدیم آلژینات ، مونو و دی گلیسیرید ، طعم دهنده های مصنوعی ، عطر و طعم طبیعی] ، پودر کاکائو (فرآوری شده با قلیایی) ، نشاسته ذرت اصلاح شده ، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده ، اسید سیتریک اضافه شده استحاوی: شیر

سس ها

  • پانسمان Ranch
    • روغن سویا ، دوغ کشت شده ، سرکه مقطر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، نمک ، آب سیر ، زرده تخم مرغ ، گلوتامات مونو سدیم ، عطر و طعم طبیعی ، پیاز کم آب ، پلی سوبورات 60 ، صمغ زانتان ، بنزوات سدیم اضافه شده به عنوان ادویه نگهدارنده ، اسید لاکتیک ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم.
  • پانسمان بدون چربی Ranch
    • آب ، سرکه مقطر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، مالتودکسترین ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، مواد جامد شربت ذرت ، نمک ، مواد جامد شیر بدون چربی ، سلولز میکرو کریستالی ، مواد جامد آب پنیر ، عطر و طعم مصنوعی ، مواد جامد خامه ترش (خامه ، فرهنگ ، اسید لاکتید) * ، ادیپیک اسید ، طعم دهنده های طبیعی ، صمغ سلولزی ، پودر سیر ، صمغ زانتان ، پودر پیاز ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده ، اینوزین دی سدیم ، گوانیل دی سدیم ، ادویه ها ، آلژینات پروپیلن گلیکول اسید ، اسید فسفر ، فسفات دی سدیم ، مخمر اضافه شده است. * مقدار بی اهمیت چربی اضافه می کند.
  • پانسمان سزار خامه ای
    • روغن سویا ، آب ، پنیر پارمزان (شیر نیمه چربی ، پنیر ، نمک کشت شده ، آنزیم ها) ، سرکه ذرت ، نمک ، سرکه مقطر ، قند ، زرده تخم مرغ ، سیر * ، کنسانتره آب لیمو ، ادویه ، اسید سیتریک ، دانه خردل ، صمغ زانتان ، گلوتامات مونوسودیم ، آنچو ، پیاز * ، طعم طبیعی ، پلی سوربات 60 ، بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده ، آرد سویا ، شربت ذرت ، ملاس ، رنگ کارمل ، تمر هندی ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم ، گوانیل دی سدیم ، دی سدیم inosinate. * کم آب است.
  • پنیر / سس پنیر آبی
    • روغن سویا ، آب ، پنیر آبی (شیر ، پنیر ، نمک ، آنزیم ها ، کلرید کلسیم) ، سرکه مقطر ، زرده تخم مرغ ، شکر ، نمک ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، صمغ زانتان ، مواد جامد خامه ترش ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم مواد نگهدارنده ، عطر و طعم طبیعی ، سیر کم آب.
  • سس مارینارا / سس غوطه وری
    • آب ، رب گوجه فرنگی ، شکر ، نمک ، پنیر پارمزان (شیر ، کشت پنیر ، نمک ، آنزیم ها) نشاسته غذایی اصلاح شده ، کنسانتره آب لیمو ، پیاز کم آب ، فلفل دلمه ای کم آب ، سیر کم آب ، ادویه ها ، سرکه مقطر ، سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده.
  • سس زیر کالزونه
    • آب ، روغن سویا ، سرکه مقطر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، نمک ، صمغ زانتان ، کنسانتره آب لیمو ، سیر و پیاز کم آب ، گلوتامات مونو سدیم ، هویج و فلفل قرمز بی آب ، ادویه ها ، رنگ مصنوعی ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم
  • هزار پانسمان جزیره
    • روغن سویا ، آب ، خیارشور ، شربت ذرت ، زرده تخم مرغ قند ، رب گوجه فرنگی ، سرکه مقطر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، نمک ، پیاز خشک ، دانه کرفس ، فلفل دلمه ای قرمز ، صمغ زاتان ، ادویه ها ، بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده ، طبیعی و طعم دهنده های مصنوعی ، رنگ های مصنوعی ، پلی سوربات 80 ، سیر کم آب.
  • سس مایونز
    • روغن سویا ، زرده تخم مرغ ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، آب ، سرکه مقطر ، نمک ، ادویه ، طعم دهنده های طبیعی ، سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم.
  • پانسمان ایتالیایی
    • آب ، روغن سویا ، سرکه مقطر ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، نمک ، صمغ زانتان ، کنسانتره آب لیمو ، سیر کم آب ، پیاز کم آب ، گلوتامات مونو سدیم ، هویج کم آب ، فلفل دلمه ای قرمز کم آب ، رنگ مصنوعی ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم.
  • پانسمان ایتالیایی بدون چربی
    • آب ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، سرکه ذرت ، سرکه مقطر ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، نمک ، شکر ، سیر کم آب ، مالتودکسترین ، پیاز خشک شده ، کنسانتره آب لیمو ، ادویه ها ، فلفل دلمه ای قرمز کم آب ، صمغ زانتان ، هویج کم آب ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم به عنوان مواد نگهدارنده ، رنگ مصنوعی اضافه شده است (شامل زرد شماره 5 و زرد شماره 6).
  • خامه دار ایتالیایی
    • روغن سویا ، آب ، سرکه مقطر ، شکر ، نمک ، سیر خشک و پیاز ، صمغ زانتان ، ادویه ها ، کنسانتره آب لیمو ، آلپینات پروپیلن گلیکول ، پلی سوربات 60 ، فلفل قرمز کم آب ، رنگ آناتو ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم.
  • پانسمان یونانی
    • آب ، روغن سویا ، سرکه مقطر ، شکر ، نمک ، سیر خشک و پیاز ، صمغ زانتان ، ادویه ها ، فلفل قرمز کم آب ، بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده ، گلوتامات مونو سدیم ، رنگ کارامل ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم.
  • سس فرانسوی
    • آب ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، سرکه مقطر ، شکر ، رب گوجه فرنگی ، سرکه ذرت ، شربت ذرت ، نشاسته غذایی اصلاح شده ، نمک ، سلولز میکرو کریستالی ، پیاز کم آب ، ادویه جات ، سیر خشک ، آدامس سلولزی ، طعم دهنده های طبیعی ، صمغ زانتان ، لیمو کنسانتره آب ، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم به عنوان مواد نگهدارنده ، شماره 6 زرد ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم ، قرمز # 40 ، آبی شماره 1
  • سس آسیایی
    • شربت ذرت ، شربت ذرت با فروکتوز بالا ، سس سویا (آب ، گندم ، دانه های سویا ، نمک)شکر قهوه ای ، سرکه برنج ، آب ، مالتودکسرین ، سس سیر [فلفل قرمز چیلی (فلفل قرمز ، نمک) ، سیر ، برنج ، سرکه ، آب ، نشاسته ذرت اصلاح شده ، اسید استیک] ، نمک ، نشاسته ذرت اصلاح شده ، کنسانتره آب آهک (آب ، کنسانتره آب آهک ، روغن آهک) ، ادویه ها ، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم به عنوان مواد نگهدارنده ، گلوکونو دلتا لاکتون ، دی سدیم کلسیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعمحاوی: گندم ، سویا.
  • سس بوفالو
    • فلفل قرمز کاین ، سرکه مقطر ، آب ، روغن سویا ، نمک ، سیر * ، کنسانتره آب لیمو ، صمغ زانتان ، رنگ کارامل ، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده ، طعم دهنده های طبیعی و مصنوعی پروپیلن گلیکول آلژینات ، پیاز * ، ملاس ، ذرت شربت ، شکر ، ادویه ها ، گل مروارید ، قرمز # 40 ، کلسیم دی سدیم EDTA اضافه شده برای محافظت از عطر و طعم. * کم آب است
  • سس BBQ
    • شربت ذرت با فروکتوز بالا ، رب گوجه فرنگی ، آب ، سرکه مقطر ، نمک ، نشاسته ذرت اصلاح شده ، کنسانتره آب آناناس ، رنگ کارمل ، ادویه ها ، عطر و طعم دود طبیعی ، سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم به عنوان نگهدارنده ، پیاز * ، عطر و طعم طبیعی اضافه شده است. * کم آب است
  • سس سریراچا
    • پوره شیلی (فلفل قرمز ، اسید استیک) ، آب ، شکر ، نمک ، سیر ، سرکه مقطر ، حاوی 2٪ یا کمتر از موارد زیر است: صمغ زانتان ، طعم طبیعی ، بنزوات سدیم (نگهدارنده) و اسید سیتریک.
  • جام آیسینگ
    • شکر ، آب ، شربت ذرت ، روغن سویا تا حدی هیدروژنه ، مونو و دی گلیسیرید ، عطر و طعم مصنوعی ، اسید سیتریک ، صمغ زانتان ، سوربات پتاسیم به عنوان نگهدارنده ، رنگ مصنوعی ، نشاسته ذرت اضافه شده است.

مواد تشکیل دهنده پوسته معطر

  • در مرتع پرورش احشام
    • نمک ، پودر دوغ شیر ، آب پنیر ، پیاز خشک و سیر ، پودر گوجه فرنگی خشک ، گلوتامات مونو سدیم ، استات سدیم ، پودر کره ، طعم پنیر چدار طبیعی ، طعم خامه طبیعی ، شکر ، شیر خشک بدون چربی ، پوسته جعفری ، فلفل سیاه ، طبیعی و مصنوعی طعم خامه ترش ، جوز هندی آسیاب شده.
  • پیاز سوخاری
    • مالتودکسترین ، نمک ، پیاز کم آب ، پودر کره ، سیر کم آب ، عطر و طعم پیاز طبیعی ، دانه خشخاش ، پوسته جعفری ، دی اکسید سیلیسیم ، پونه کوهی کامل و ریحان.
  • گیاه سیر
    • مالتودکسترین ، نمک ، سیر کم آب ، پودر کره ، پیاز کم آب ، تکه های جعفری ، پونه کوهی کامل و ریحان ، سیر استخراج کننده ، دی اکسید سیلیسیم ، زردچوبه و فلفل دلمه ای.
  • کاجون
    • نمک ، پیاز خشک ، مالتودکسترین ، سیر کم آب ، فلفل قرمز ، آویشن کامل ، فلفل قرمز خرد شده ، ریحان کامل و پونه کوهی ، فلفل قرمز آسیاب شده ، فلفل قرمز و فلفل دلمه ای ، دی اکسید سیلیسیم.
  • مخلوط شکر و دارچین
    • شکر ، دارچین آسیاب شده ، روغن سویا.
  • طعم کره
    • روغن سویا تا حدی هیدروژنه ، نمک ، طعم دهنده های طبیعی و مصنوعی ، بتا کاروتن (رنگ) ، TBHQ و اسید سیتریک برای محافظت از طعم ، دی متیل پلی پلی سیلوکسان ، یک ماده ضد کف کننده اضافه شده است.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد